De voorpagina van de festivalkrant van vrijdag besteedt aandacht aan het drama op Pukkelpop. De organisatie van Lowlands probeert momenteel contact te krijgen met bands die zowel op Pukkelpop als op Lowlands optreden, om te kijken of ze nog naar Biddinghuizen willen komen. In totaal spelen tientallen bands op beide festivals, maar Lowlands gaat er niet vanuit
dat die allemaal afzeggen.

Het gaat vooral om de bands die donderdag op de dag van het noodweer op het programma stonden. Lowlands heeft nog geen afzeggingen binnen. "Maar dat kan zo veranderen."

De voorpagina van de festivalkrant van vrijdag besteedt aandacht aan het drama op Pukkelpop. De organisatie van Lowlands probeert momenteel contact te krijgen met bands die zowel op Pukkelpop als op Lowlands optreden, om te kijken of ze nog naar Biddinghuizen willen komen. In totaal spelen tientallen bands op beide festivals, maar Lowlands gaat er niet vanuit dat die allemaal afzeggen. Het gaat vooral om de bands die donderdag op de dag van het noodweer op het programma stonden. Lowlands heeft nog geen afzeggingen binnen. "Maar dat kan zo veranderen."