Lil Wayne is nog herstellende, maar veel rustperiodes liggen er niet in het vooruitzicht. De rapper koppelde onmiddellijk een concerttournee aan de release van zijn nieuwe album 'I'm Not A Human Being 2'. De optredens gaan begin juli van start en zullen heel de zomer in verschillende Noord-Amerikaanse steden te zien zijn. Wayne wordt bijgestaan door zijn homies uit Atlanta, hiphoppers T.I. en Future. Andere openingsacts zullen binnenkort vrijgegeven worden.

'America's Most Wanted 2013' is het vervolg op Wayne's gelijknamige tournee uit 2009. Nadat de concerten in Amerika afgewerkt zijn, trekt de rapper richting Europa waar hij met Mac Miller als speciale gast zal optreden. Het Europese vervolg staat gepland voor begin oktober.

Wayne is ook te horen op 'Ready to Go', de nieuwe single van metalband Limp Bizkit. De groep tekende vorig jaar bij Cash Money Records, waar Lil Wayne aan het hoofd staat. (CS)

Lil Wayne is nog herstellende, maar veel rustperiodes liggen er niet in het vooruitzicht. De rapper koppelde onmiddellijk een concerttournee aan de release van zijn nieuwe album 'I'm Not A Human Being 2'. De optredens gaan begin juli van start en zullen heel de zomer in verschillende Noord-Amerikaanse steden te zien zijn. Wayne wordt bijgestaan door zijn homies uit Atlanta, hiphoppers T.I. en Future. Andere openingsacts zullen binnenkort vrijgegeven worden. 'America's Most Wanted 2013' is het vervolg op Wayne's gelijknamige tournee uit 2009. Nadat de concerten in Amerika afgewerkt zijn, trekt de rapper richting Europa waar hij met Mac Miller als speciale gast zal optreden. Het Europese vervolg staat gepland voor begin oktober. Wayne is ook te horen op 'Ready to Go', de nieuwe single van metalband Limp Bizkit. De groep tekende vorig jaar bij Cash Money Records, waar Lil Wayne aan het hoofd staat. (CS)