Na zestien jaar wachten is het zover: de legendarische band achter klassiekers als 'Go your own way' en 'Dreams' trekt met hun 'On With The Show Tour' opnieuw de wereld rond in originele bezetting, dus met zangeres en toetsenist Christine McVie. In 2015 houden de vijf helden halt in negen steden op het Oude Continent, waaronder Antwerpen.

Vorig jaar stonden ze al eens samen op een podium, toen chanteuse Steve Nicks, zanger-gitarist Lindsay Buckingham, drummer Mick Fleetwood en bassist John McVie optraden in de Londense O2 arena. McVie kwam geheel onverwacht opdagen voor de hit 'Don't Stop'. Fans gingen toen helemaal uit hun dak.

'Het voelde zo comfortabel aan om terug samen met hen op het podium te staan, alsof er geen tijd was verstreken', zei ze achteraf. 'Het duurde niet lang voor we allemaal gingen dromen van een comeback en dit voelt aan als het ideale moment. Ik ben erg gelukkig.' Christine McVie ging helemaal haar own way en leidde een teruggetrokken leven nadat ze eind jaren '90 uit de band stapte.

Fleetwood Mac is één van 's werelds meest duurzame, geliefde en succesvolle bands. De bestseller 'Rumours' ging wereldwijd meer dan 40 miljoen keer over de toonbank. Tickets voor hun concert op 6 juni in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 november om 10u. (DB)

Na zestien jaar wachten is het zover: de legendarische band achter klassiekers als 'Go your own way' en 'Dreams' trekt met hun 'On With The Show Tour' opnieuw de wereld rond in originele bezetting, dus met zangeres en toetsenist Christine McVie. In 2015 houden de vijf helden halt in negen steden op het Oude Continent, waaronder Antwerpen. Vorig jaar stonden ze al eens samen op een podium, toen chanteuse Steve Nicks, zanger-gitarist Lindsay Buckingham, drummer Mick Fleetwood en bassist John McVie optraden in de Londense O2 arena. McVie kwam geheel onverwacht opdagen voor de hit 'Don't Stop'. Fans gingen toen helemaal uit hun dak.'Het voelde zo comfortabel aan om terug samen met hen op het podium te staan, alsof er geen tijd was verstreken', zei ze achteraf. 'Het duurde niet lang voor we allemaal gingen dromen van een comeback en dit voelt aan als het ideale moment. Ik ben erg gelukkig.' Christine McVie ging helemaal haar own way en leidde een teruggetrokken leven nadat ze eind jaren '90 uit de band stapte.Fleetwood Mac is één van 's werelds meest duurzame, geliefde en succesvolle bands. De bestseller 'Rumours' ging wereldwijd meer dan 40 miljoen keer over de toonbank. Tickets voor hun concert op 6 juni in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 november om 10u. (DB)