De inhuldiging van het monument is voorzien op 5 augustus, om 14.00u, en gebeurt eerst in intieme kring. Zowel Burgemeester Hilde Claes, Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine als nabestaanden van de overleden slachtoffers zullen een korte getuigenis brengen.

Radio 1- en Pukkelpoppresentator Luc Janssen zal de plechtigheden regelen. Stijn Meuris, Glenn Claes en Mad About Mountains zorgen voor de muzikale invulling Het monument kan na het herdenkingsmoment door alle aanwezigen bezocht worden.

Minuut stilte

Glenn Claes, winnaar van The Voice van Vlaanderen, mag op 16 augustus de Wablief?!-tent openen. Hij zal dat doen met een minuut stilte. Op de openingsdag van het festival staat ook Clouds On Elektricity, de band van de overleden Marlo Ghys, geprogrammeerd. Op zaterdag 18 wordt omstreeks 18.10u op alle terreinen en podia een minuut stilte gehouden.

Pukkelpop vindt plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus 2012. (DB)

De inhuldiging van het monument is voorzien op 5 augustus, om 14.00u, en gebeurt eerst in intieme kring. Zowel Burgemeester Hilde Claes, Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine als nabestaanden van de overleden slachtoffers zullen een korte getuigenis brengen. Radio 1- en Pukkelpoppresentator Luc Janssen zal de plechtigheden regelen. Stijn Meuris, Glenn Claes en Mad About Mountains zorgen voor de muzikale invulling Het monument kan na het herdenkingsmoment door alle aanwezigen bezocht worden.Minuut stilteGlenn Claes, winnaar van The Voice van Vlaanderen, mag op 16 augustus de Wablief?!-tent openen. Hij zal dat doen met een minuut stilte. Op de openingsdag van het festival staat ook Clouds On Elektricity, de band van de overleden Marlo Ghys, geprogrammeerd. Op zaterdag 18 wordt omstreeks 18.10u op alle terreinen en podia een minuut stilte gehouden. Pukkelpop vindt plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus 2012. (DB)