Artsen hadden Johnson afgeraden verder te toeren met AC/DC. Hij dreigde immers potdoof te worden. Hij volgde de raad op, waarna AC/DC een Amerikaanse tournee onderbrak en wat later frontman Axl Rose van Guns N' Roses - zoals ook onlangs in Werchter - de microfoon van de Brit overnam.

De opvolger van wijlen Bon Scott bij AC/DC is ondertussen ingegaan op een uitnodiging van stichter Stephen Ambrose van Asius Technologies om audiotechnologie uit te testen die volgens de NME statische druk wegneemt en het audiosignaal filtert totdat het van een kwaliteit is waarbij de kans op gehoorschade minder waarschijnlijk is.

"Het werkt", zei Johnson in een door de NME aangehaald communiqué. "Het werkt helemaal en je kan er niet over discussiëren. Ik was echt onder de indruk en verbluft dat ik opnieuw muziek kon horen zoals ik ze de laatste jaren niet meer heb gehoord. Ik sta te springen voor een miniaturisering zodat ik ze (de technologie) in elke situatie kan gebruiken (...), tot muziek spelen op het podium toe". (Belga/DB)

Artsen hadden Johnson afgeraden verder te toeren met AC/DC. Hij dreigde immers potdoof te worden. Hij volgde de raad op, waarna AC/DC een Amerikaanse tournee onderbrak en wat later frontman Axl Rose van Guns N' Roses - zoals ook onlangs in Werchter - de microfoon van de Brit overnam. De opvolger van wijlen Bon Scott bij AC/DC is ondertussen ingegaan op een uitnodiging van stichter Stephen Ambrose van Asius Technologies om audiotechnologie uit te testen die volgens de NME statische druk wegneemt en het audiosignaal filtert totdat het van een kwaliteit is waarbij de kans op gehoorschade minder waarschijnlijk is. "Het werkt", zei Johnson in een door de NME aangehaald communiqué. "Het werkt helemaal en je kan er niet over discussiëren. Ik was echt onder de indruk en verbluft dat ik opnieuw muziek kon horen zoals ik ze de laatste jaren niet meer heb gehoord. Ik sta te springen voor een miniaturisering zodat ik ze (de technologie) in elke situatie kan gebruiken (...), tot muziek spelen op het podium toe". (Belga/DB)