Spike Lee heeft zich ontfermd over de nieuwe videoclip voor 'Headlights', een nummer van Eminem uit zijn vorig jaar verschenen album The Marshall Mathers LP 2. In het nummer dat de blanke rapper opdraagt aan zijn moeder - Debbie Matters - wil hij zich verontschuldigen voor al hetgene hij haar heeft aangedaan in zijn vorige songs. De twee onderhielden een onstuimige relatie, dat bleek ook in de song 'Cleaning Out My Closet'.

De legendarische filmregisseur verplaatste zich voor de opnames naar Detroit, de geboorteplaats van Eminem, waar hij (een deel van) het verhaal brengt door de ogen van zijn moeder. De clip werd uitgebracht op Moederdag, en bereikte binnen de 24 uren de kaap van 2,5 miljoen views.

Spike Lee heeft zich ontfermd over de nieuwe videoclip voor 'Headlights', een nummer van Eminem uit zijn vorig jaar verschenen album The Marshall Mathers LP 2. In het nummer dat de blanke rapper opdraagt aan zijn moeder - Debbie Matters - wil hij zich verontschuldigen voor al hetgene hij haar heeft aangedaan in zijn vorige songs. De twee onderhielden een onstuimige relatie, dat bleek ook in de song 'Cleaning Out My Closet'. De legendarische filmregisseur verplaatste zich voor de opnames naar Detroit, de geboorteplaats van Eminem, waar hij (een deel van) het verhaal brengt door de ogen van zijn moeder. De clip werd uitgebracht op Moederdag, en bereikte binnen de 24 uren de kaap van 2,5 miljoen views.