De reeks 'Beyoncé:X10' gaat van start op 29 juni en zal tien afleveringen tellen met telkens beelden uit de Mrs. Carter Show tournee, de vorige concertreeks van Queen B. De songs "Drunk in Love", "Blow"/Cherry", "Ghost/Haunted," "Flawless/Yoncé," "Get Me Bodied/Baby Boy/Diva", "Girls", "Heaven", "Partition", "Why Don't You Love Me?" en "XO" zullen de revue passeren.

Het is de tweede keer dat HBO samenwerkt met Beyoncé. Vorig jaar ging de documentaire 'Life is But a Dream', geregisseerd door en handelend over Beyoncé, in première. De ster zelf trekt binnenkort op tournee met haar echtgenoot Jay Z, waarbij ze onder meer in Parijs zullen concerteren. (AB)

De reeks 'Beyoncé:X10' gaat van start op 29 juni en zal tien afleveringen tellen met telkens beelden uit de Mrs. Carter Show tournee, de vorige concertreeks van Queen B. De songs "Drunk in Love", "Blow"/Cherry", "Ghost/Haunted," "Flawless/Yoncé," "Get Me Bodied/Baby Boy/Diva", "Girls", "Heaven", "Partition", "Why Don't You Love Me?" en "XO" zullen de revue passeren.Het is de tweede keer dat HBO samenwerkt met Beyoncé. Vorig jaar ging de documentaire 'Life is But a Dream', geregisseerd door en handelend over Beyoncé, in première. De ster zelf trekt binnenkort op tournee met haar echtgenoot Jay Z, waarbij ze onder meer in Parijs zullen concerteren. (AB)