De 'Harlem Shake' begint stilaan uit de hand te lopen. Vraag het aan 15 Australische mijnwerkers die zich tijdens de werkuren hadden gewaagd aan een eigen versie van Baauer's megahit op een ondergrondse site. Wat hun 30 seconds of fame moest worden draaide uit op een nachtmerrie.

Toen de directie van werkgever Barminco, het bedrijf dat eigenaar is van de Agnew Gold Mine in de deelstaat West-Australië, het YouTube-filmpje van het ondergronds feestje zag passeren kregen ze een voor een hun c4 voorgeschoteld. 15 in totaal, want naast de dansende kompels kregen ook de 'toeschouwers' de bons. 'Belangrijke veiligheidsvoorschriften werden niet nageleefd', klonk het. Iedereen gelijk voor de wet dus.

Na de arrestatie van een 17-jarige scholier wegens verstoring van de openbare orde en de protestmars in Egypte, zorgt de 'Harlem Shake' voor een nieuw incident. (DB)

De 'Harlem Shake' begint stilaan uit de hand te lopen. Vraag het aan 15 Australische mijnwerkers die zich tijdens de werkuren hadden gewaagd aan een eigen versie van Baauer's megahit op een ondergrondse site. Wat hun 30 seconds of fame moest worden draaide uit op een nachtmerrie. Toen de directie van werkgever Barminco, het bedrijf dat eigenaar is van de Agnew Gold Mine in de deelstaat West-Australië, het YouTube-filmpje van het ondergronds feestje zag passeren kregen ze een voor een hun c4 voorgeschoteld. 15 in totaal, want naast de dansende kompels kregen ook de 'toeschouwers' de bons. 'Belangrijke veiligheidsvoorschriften werden niet nageleefd', klonk het. Iedereen gelijk voor de wet dus. Na de arrestatie van een 17-jarige scholier wegens verstoring van de openbare orde en de protestmars in Egypte, zorgt de 'Harlem Shake' voor een nieuw incident. (DB)