België telt vanaf augustus opnieuw een Hard Rock Cafe. In hartje Brussel, op de Grote Markt, opent de nieuwe rocktempel haar deuren. Het iconische café, ondergebracht in een historisch pand met drie verdiepingen, telt naast het eetgedeelte met typisch Amerikaanse keuken en de obligate Rock Shop, ook een ruimte voor live concerten. Hard Rock Café Brussel komt vijftien jaar na de sluiting van de enige Belgische vestiging in Antwerpen.

Geen Hard Rock Cafe zonder rock 'n roll-memorabilia. Dat geldt dus ook voor het filiaal in Brussel. Er zullen onder meer een legerpetje van Elvis, die de King eind jaren '50 droeg tijdens zijn militaire dienst in Europa, een pikant korset van Madonna, een halssnoer van gitaarlegende Jimi Hendrix, een authentieke set list van David Bowie en een gesigneerde Fendergitaar van Bono tentoongesteld worden.

Er zullen voorlopig geen gedenkwaardigheden van Belgische rockers getoond worden. (DB)

België telt vanaf augustus opnieuw een Hard Rock Cafe. In hartje Brussel, op de Grote Markt, opent de nieuwe rocktempel haar deuren. Het iconische café, ondergebracht in een historisch pand met drie verdiepingen, telt naast het eetgedeelte met typisch Amerikaanse keuken en de obligate Rock Shop, ook een ruimte voor live concerten. Hard Rock Café Brussel komt vijftien jaar na de sluiting van de enige Belgische vestiging in Antwerpen.Geen Hard Rock Cafe zonder rock 'n roll-memorabilia. Dat geldt dus ook voor het filiaal in Brussel. Er zullen onder meer een legerpetje van Elvis, die de King eind jaren '50 droeg tijdens zijn militaire dienst in Europa, een pikant korset van Madonna, een halssnoer van gitaarlegende Jimi Hendrix, een authentieke set list van David Bowie en een gesigneerde Fendergitaar van Bono tentoongesteld worden. Er zullen voorlopig geen gedenkwaardigheden van Belgische rockers getoond worden. (DB)