Vier jaar is ze weggeweest, maar haar scherpe tong bleef nagenoeg intact. In haar comebacksingle 'Hard Out Here' - of languit: 'It's hard out here for a bitch' - neemt Lily Allen het seksisme in de muziekbusiness op de korrel.

In de feministische videoclip duikt de Britse popnimf op in een kleurrijke choreografie die clips van rappers parodieert, voornamelijk het niet zo vriendelijke handgeklets op de vrouwelijke bil, de bling bling vierwielers, en de obligate liters champagne en gemors met dollars. Met het balonnenopschrift 'Lilly Allen has a baggy pussy' heeft ze ook Robin Thicke in haar vizier. 'I don't need to shake my ass for you because i've a brain.' Ook een sneer naar de twerkende Miley Cyrus. Girl power: Allen is helemaal terug. (DB)

Vier jaar is ze weggeweest, maar haar scherpe tong bleef nagenoeg intact. In haar comebacksingle 'Hard Out Here' - of languit: 'It's hard out here for a bitch' - neemt Lily Allen het seksisme in de muziekbusiness op de korrel. In de feministische videoclip duikt de Britse popnimf op in een kleurrijke choreografie die clips van rappers parodieert, voornamelijk het niet zo vriendelijke handgeklets op de vrouwelijke bil, de bling bling vierwielers, en de obligate liters champagne en gemors met dollars. Met het balonnenopschrift 'Lilly Allen has a baggy pussy' heeft ze ook Robin Thicke in haar vizier. 'I don't need to shake my ass for you because i've a brain.' Ook een sneer naar de twerkende Miley Cyrus. Girl power: Allen is helemaal terug. (DB)