TW Classic, het festival met één podium dat elk jaar een selecte groep grote namen presenteert, heeft zijn headliner bekend gemaakt. Guns 'n Roses houdt halt op de festivalsite in Werchter op zaterdag 24 juni. Daarmee wordt het festival één van de dertigtal stops die de band wereldwijd zal maken en de enige in ons land.

Eerder stonden op het TW Classic-podium ook al namen als The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Depeche Mode, en Bruce Springsteen & The E Street Band.

Tickets voor TW Classic 2017 zijn vanaf vrijdag 9 december vanaf 10u te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 156 euro (inclusief servicekosten) per ticket. (EK)

TW Classic, het festival met één podium dat elk jaar een selecte groep grote namen presenteert, heeft zijn headliner bekend gemaakt. Guns 'n Roses houdt halt op de festivalsite in Werchter op zaterdag 24 juni. Daarmee wordt het festival één van de dertigtal stops die de band wereldwijd zal maken en de enige in ons land. Eerder stonden op het TW Classic-podium ook al namen als The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Depeche Mode, en Bruce Springsteen & The E Street Band. Tickets voor TW Classic 2017 zijn vanaf vrijdag 9 december vanaf 10u te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 156 euro (inclusief servicekosten) per ticket. (EK)