Het optreden zal plaatsvinden in de legendarische Troubadour, met een capaciteit van slechts 500 bezoekers. Gegadigden moeten tien dollar neertellen. Eerst dachten fans dat het om een aprilgrap ging, maar de groep bevestigde het concert op zijn website. Guns N' Roses speelden al twintig jaar niet meer samen in de bezetting met zanger Axl Rose en gitarist Slash.

Net zoals de Troubadour een springplank was voor de Britse zanger Elton John en de Amerikaanse groep The Eagles, was de zaal ook voor de Gunners een startschot. Na een concert aldaar versierde de groep midden de jaren tachtig een contract met Geffen Records. Dit leidde tot het uitbrengen van het album "Appetite for Destruction" in 1987, de meest verkochte debuutplaat ooit.

(Belga/RR)

Het optreden zal plaatsvinden in de legendarische Troubadour, met een capaciteit van slechts 500 bezoekers. Gegadigden moeten tien dollar neertellen. Eerst dachten fans dat het om een aprilgrap ging, maar de groep bevestigde het concert op zijn website. Guns N' Roses speelden al twintig jaar niet meer samen in de bezetting met zanger Axl Rose en gitarist Slash. Net zoals de Troubadour een springplank was voor de Britse zanger Elton John en de Amerikaanse groep The Eagles, was de zaal ook voor de Gunners een startschot. Na een concert aldaar versierde de groep midden de jaren tachtig een contract met Geffen Records. Dit leidde tot het uitbrengen van het album "Appetite for Destruction" in 1987, de meest verkochte debuutplaat ooit.(Belga/RR)