Na Horn of Plenty (2004), Yellow House (2006) en Veckatimest (2009) is dit het vierde album van Grizzly Bear. Mede dankzij singels als Two Weeks, gekenmerkt door de typische harmonieuze samenzang,kon de groep in 2009 een echte doorbraak forceren bij het grote publiek. Tussen 2009 en nu werkten enkele leden aan aparte projecten, zoals Department of Eagles.

De titel van het nieuwe album is nog niet bekend, maar de tracklist ziet er als volgt uit:

'Sleeping Ute'
'Speak In Rounds'
'Adelma'
'Yet Again'
'The Hunt'
'A Simple Answer'
'What's Wrong'
'Gun-shy'
'Half Gate'
'Sun In Your Eyes'

De eerste track 'Sleeping Ute' van het album is al vrijgegeven. In de zomer start een tour in de UK die de band uiteindelijk op zondag 4 november naar de ab zal brengen. De voorverkoop voor dat concert start op vrijdag 8 juni. (MVG)

Na Horn of Plenty (2004), Yellow House (2006) en Veckatimest (2009) is dit het vierde album van Grizzly Bear. Mede dankzij singels als Two Weeks, gekenmerkt door de typische harmonieuze samenzang,kon de groep in 2009 een echte doorbraak forceren bij het grote publiek. Tussen 2009 en nu werkten enkele leden aan aparte projecten, zoals Department of Eagles. De titel van het nieuwe album is nog niet bekend, maar de tracklist ziet er als volgt uit: 'Sleeping Ute' 'Speak In Rounds' 'Adelma' 'Yet Again' 'The Hunt' 'A Simple Answer' 'What's Wrong' 'Gun-shy' 'Half Gate' 'Sun In Your Eyes' De eerste track 'Sleeping Ute' van het album is al vrijgegeven. In de zomer start een tour in de UK die de band uiteindelijk op zondag 4 november naar de ab zal brengen. De voorverkoop voor dat concert start op vrijdag 8 juni. (MVG)