De Amerikaanse band Green Day heeft aangekondigd dat ze een pauze nemen na de komende tournee in Australië.

Het was frontman Billie Joe Armstrong die het nieuws bekendmaakte op BBC Radio 2. "We gaan naar Australië, maar daarne nemen we even een pauze. Het is fijn om eens wat andere dingen te doen. Als we dan weer iets met Green Day willen doen, dan zijn onze batterijen weer opgeladen.

Hoelang de pauze precies zal duren is nog niet bekend. Vorig jaar nog zat Billie Joe Armstrong een tijd lang in een afkickcentrum voor zijn alcohol- en drugsgebruik. In diezelfde periode bracht de groep ook het album Uno!Dos!Tre! uit. (LVR)

De Amerikaanse band Green Day heeft aangekondigd dat ze een pauze nemen na de komende tournee in Australië. Het was frontman Billie Joe Armstrong die het nieuws bekendmaakte op BBC Radio 2. "We gaan naar Australië, maar daarne nemen we even een pauze. Het is fijn om eens wat andere dingen te doen. Als we dan weer iets met Green Day willen doen, dan zijn onze batterijen weer opgeladen. Hoelang de pauze precies zal duren is nog niet bekend. Vorig jaar nog zat Billie Joe Armstrong een tijd lang in een afkickcentrum voor zijn alcohol- en drugsgebruik. In diezelfde periode bracht de groep ook het album Uno!Dos!Tre! uit. (LVR)