Door de aanhoudende regen van de afgelopen dagen kampen enkele parkeerterreinen met wateroverlast en werden die onbruikbaar verklaard. "De festivalweide, camping en Metal Town bleven gespaard van de wateroverlast", benadrukt de organisatie.

Graspop in Dessel vindt dit weekend plaats van 17 tot 19 juni. Op vrijdag 17 juni staan onder meer Black Sabbath en King Diamond op het programma. Zaterdag 18 juni zijn Volbeat en Nightwish de headliners. Iron Maiden en Twisted Sister sluiten het festival af op zondag 19 juni. (Belga/LP)

Door de aanhoudende regen van de afgelopen dagen kampen enkele parkeerterreinen met wateroverlast en werden die onbruikbaar verklaard. "De festivalweide, camping en Metal Town bleven gespaard van de wateroverlast", benadrukt de organisatie. Graspop in Dessel vindt dit weekend plaats van 17 tot 19 juni. Op vrijdag 17 juni staan onder meer Black Sabbath en King Diamond op het programma. Zaterdag 18 juni zijn Volbeat en Nightwish de headliners. Iron Maiden en Twisted Sister sluiten het festival af op zondag 19 juni. (Belga/LP)