Met Motownlegende Stevie Wonder tussen hotte kerels Pharrell Williams en Daft Punkers Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, én met hitmaker Nile 'Chic' Rodgers aan de gitaar had de 56ste editie van de Grammy Awards een opmerkelijke samenwerking op het menu. Bekijk 'Get Lucky'. U heeft deze oorwurm al talloze keren gehoord, maar nooit in deze bezetting.

Meer opmerkelijke optredens

Ook Macklemore, Ryan Lewis, Queen Latifah, Mary Lambert en Madonna hielden het spektakelgehalte op peil. Tijdens het nummer 'Same Love' (en 'Open Your heart') beloofden 34 koppels elkaar eeuwige trouw. Een van hen was de zus van Ryan Lewis die met haar vriendin in het huwelijksbootje stapte. Ook hij zal deze avond niet snel vergeten.


Queen B en Jay-Z: het machtigste koppel in de muziekwereld.


Voor de eerste keer in vier jaar stonden Paul McCartney en collega-Beatle Ringo Starr nog eens samen op een podium.


Traditiegetrouw worden de Grammy's afgesloten met een 'straffe slotact'. Voor deze editie bestond de all-star band uit Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Dave Grohl en Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac. (DB)


Extra: De 17-jarige Nieuw-Zeelandse Ella Yelich-O'Connor, beter bekend als Lorde, met de hitsong 'Royals'.


214126278door YardieGoals

Met Motownlegende Stevie Wonder tussen hotte kerels Pharrell Williams en Daft Punkers Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, én met hitmaker Nile 'Chic' Rodgers aan de gitaar had de 56ste editie van de Grammy Awards een opmerkelijke samenwerking op het menu. Bekijk 'Get Lucky'. U heeft deze oorwurm al talloze keren gehoord, maar nooit in deze bezetting. Meer opmerkelijke optredens Ook Macklemore, Ryan Lewis, Queen Latifah, Mary Lambert en Madonna hielden het spektakelgehalte op peil. Tijdens het nummer 'Same Love' (en 'Open Your heart') beloofden 34 koppels elkaar eeuwige trouw. Een van hen was de zus van Ryan Lewis die met haar vriendin in het huwelijksbootje stapte. Ook hij zal deze avond niet snel vergeten. Queen B en Jay-Z: het machtigste koppel in de muziekwereld. Voor de eerste keer in vier jaar stonden Paul McCartney en collega-Beatle Ringo Starr nog eens samen op een podium. Traditiegetrouw worden de Grammy's afgesloten met een 'straffe slotact'. Voor deze editie bestond de all-star band uit Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Dave Grohl en Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac. (DB) Extra: De 17-jarige Nieuw-Zeelandse Ella Yelich-O'Connor, beter bekend als Lorde, met de hitsong 'Royals'.214126278door YardieGoals