Met drie succesalbums onder de arm komt Gorillaz - de multimediaband van Damon Albarn en Jamie Hewlett - eindelijk naar België. Op 22 november doen Albarn en co de Lotto Arena aan, als onderdeel van hun 'Escape to Plastic Beach'-tournee ter promotie van 'Plastic Beach'. Op 31 juli start de ticketverkoop. Een toegangskaart kost 55 euro.

Hopelijk nodigt de band een aantal gasten uit in Antwerpen. Iconen als Bobby Womack, Paul Simonon, Mick Jones en Lou Reed leverden immers een gastbijdrage aan het laatste Gorillaz-album 'Plastic Beach'. Die laatste vervoegde de band op Glastonbury:

Michael Ilegems

Met drie succesalbums onder de arm komt Gorillaz - de multimediaband van Damon Albarn en Jamie Hewlett - eindelijk naar België. Op 22 november doen Albarn en co de Lotto Arena aan, als onderdeel van hun 'Escape to Plastic Beach'-tournee ter promotie van 'Plastic Beach'. Op 31 juli start de ticketverkoop. Een toegangskaart kost 55 euro. Hopelijk nodigt de band een aantal gasten uit in Antwerpen. Iconen als Bobby Womack, Paul Simonon, Mick Jones en Lou Reed leverden immers een gastbijdrage aan het laatste Gorillaz-album 'Plastic Beach'. Die laatste vervoegde de band op Glastonbury: Michael Ilegems