Het is voor het eerst dat Gorillaz, momenteel bezig aan een wereldtournee die hen vanavond naar een uitverkocht Vorst Nationaal brengt, op Rock Werchter optreedt. In april bracht de virtuele groep van Damon Albarn en Jamie Hewlett nog het gesmaakte album Humanz uit.

Gorillaz is de tweede headliner die Rock Werchter bekend maakt, na Nick Cave and the Bad Seeds op zondag 8 juli.

Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop start op zaterdag 25 november om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Het is voor het eerst dat Gorillaz, momenteel bezig aan een wereldtournee die hen vanavond naar een uitverkocht Vorst Nationaal brengt, op Rock Werchter optreedt. In april bracht de virtuele groep van Damon Albarn en Jamie Hewlett nog het gesmaakte album Humanz uit.Gorillaz is de tweede headliner die Rock Werchter bekend maakt, na Nick Cave and the Bad Seeds op zondag 8 juli.Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop start op zaterdag 25 november om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.