Goose neemt dit jaar een "relatieve pauze" om aan de opvolger van hun laatste plaat 'Control control control' uit 2012 te werken. De band is bekend van hits als "Synrise", "Words" en "Bring it on". Goose leverde vorige jaar gesmaakte optredens af op Rock Werchter en Pukkelpop. In Kiewit sloot de band het festival af op het hoofdpodium.

De 28e editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 1 tot zondag 3 augustus in het centrum van Tienen. Vorige maand werden de The Jacksons al aangekondigd als afsluiter van het festival. De band bestaat uit de vier overblijvende leden van de legendarische The Jackson 5. (BELGA)

Goose neemt dit jaar een "relatieve pauze" om aan de opvolger van hun laatste plaat 'Control control control' uit 2012 te werken. De band is bekend van hits als "Synrise", "Words" en "Bring it on". Goose leverde vorige jaar gesmaakte optredens af op Rock Werchter en Pukkelpop. In Kiewit sloot de band het festival af op het hoofdpodium.De 28e editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 1 tot zondag 3 augustus in het centrum van Tienen. Vorige maand werden de The Jacksons al aangekondigd als afsluiter van het festival. De band bestaat uit de vier overblijvende leden van de legendarische The Jackson 5. (BELGA)