!!!, het Amerikaanse funky dance/punk-collectief rond de prettig gestoorde Nic Offer, trok naar Japan voor de videoclip van hun nieuwe song 'Californiyeah'. In amper een uur was de job geklaard. Het filmpje in eighties-stijl volgt Offer in een glazen hotellift, toont gitarist die problemen krijgt met de security, en verzamelt enkele ruwe straatscènes aangevuld met live-footage. Een beetje Het Leven Zoals Het Is in compagnie van !!!. Offer houdt hij bij 'pure video-magie'.

Wie de feestneuzen live al aan het werk zag, weet dat !!! één grote party is. Stilstaan is geen optie. En dat is met 'Californiyeah' uit het recente album 'THR!!!ER' niet anders. (DB)

!!!, het Amerikaanse funky dance/punk-collectief rond de prettig gestoorde Nic Offer, trok naar Japan voor de videoclip van hun nieuwe song 'Californiyeah'. In amper een uur was de job geklaard. Het filmpje in eighties-stijl volgt Offer in een glazen hotellift, toont gitarist die problemen krijgt met de security, en verzamelt enkele ruwe straatscènes aangevuld met live-footage. Een beetje Het Leven Zoals Het Is in compagnie van !!!. Offer houdt hij bij 'pure video-magie'.Wie de feestneuzen live al aan het werk zag, weet dat !!! één grote party is. Stilstaan is geen optie. En dat is met 'Californiyeah' uit het recente album 'THR!!!ER' niet anders. (DB)