Onbekend is niet langer onbemind. Het nieuwe showcasefestival Glimps haalt talent uit de verste hoeken van Europa naar Gent. Zestig bands op tien locaties in de Gentse binnenstad beloven een ontdekkingstocht om achteraf je hele iTunesbibliotheek mee te updaten. Wekelijks tippen wij een land uit line-up en Slowakije mag de spits afbijten.

Longital

Gitarist Daniel Salontay en bassiste Shina dalen neer van hun berg in Bratislava om het concept 'New Slavic Wave' te verspreiden. Binnenkort te bewonderen in Gent.

Diego

Deze indierockgroep verzorgde al het voorprogramma van Editors en ons eigen Zita Swoon. In december komt Diego zowel oud als nieuw werk voorstellen.

Dynamo TeamVan ska naar dance, je moet het maar durven. Mike Lark van Dynamo Team waagde de overstap en mocht prompt openen voor Lamb. Beluister debuutalbum 'Slavia' integraal hieronder en weet aan wat je je kunt verwachten tijdens Glimps: vrolijke songs met een vleugje retro.

Slavia by Dynamo TEAM

Onbekend is niet langer onbemind. Het nieuwe showcasefestival Glimps haalt talent uit de verste hoeken van Europa naar Gent. Zestig bands op tien locaties in de Gentse binnenstad beloven een ontdekkingstocht om achteraf je hele iTunesbibliotheek mee te updaten. Wekelijks tippen wij een land uit line-up en Slowakije mag de spits afbijten.Longital Gitarist Daniel Salontay en bassiste Shina dalen neer van hun berg in Bratislava om het concept 'New Slavic Wave' te verspreiden. Binnenkort te bewonderen in Gent. Diego Deze indierockgroep verzorgde al het voorprogramma van Editors en ons eigen Zita Swoon. In december komt Diego zowel oud als nieuw werk voorstellen. Dynamo TeamVan ska naar dance, je moet het maar durven. Mike Lark van Dynamo Team waagde de overstap en mocht prompt openen voor Lamb. Beluister debuutalbum 'Slavia' integraal hieronder en weet aan wat je je kunt verwachten tijdens Glimps: vrolijke songs met een vleugje retro.Slavia by Dynamo TEAM