Glastonbury heeft de eerste artiest voor de editie van 2020 gelost. De keuze viel op de inmiddels 75-jarige zangeres Diana Ross. Voor de Amerikaanse is het haar eerste optreden op Glastonbury. 'Een droom die uitkomt', reageert Ross op Twitter.

Diana Ross speelt op zondagmiddag, een tijdstip dat bij Glastonbury-bezoekers bekendstaat als het 'legends slot'. Vorig jaar kreeg Kylie Minogue de eer, in het verleden speelden onder anderen Neil Diamond en Lionel Richie in dat slot.

Wie la Ross wil zien, moet hopen op mogelijke andere concertdata: alle 135.000 tickets voor Glastonbury gingen onlangs in 34 minuten de deur uit, hoewel er toen nog geen enkele act op de affiche stond. De geruchtenmolen over de rest van de line-up doet inmiddels volop de ronde: onder anderen Paul McCartney, Fleetwood Mac en, jawel, een Oasis-reünie worden genoemd als mogelijkheden.

Glastonbury heeft de eerste artiest voor de editie van 2020 gelost. De keuze viel op de inmiddels 75-jarige zangeres Diana Ross. Voor de Amerikaanse is het haar eerste optreden op Glastonbury. 'Een droom die uitkomt', reageert Ross op Twitter. Diana Ross speelt op zondagmiddag, een tijdstip dat bij Glastonbury-bezoekers bekendstaat als het 'legends slot'. Vorig jaar kreeg Kylie Minogue de eer, in het verleden speelden onder anderen Neil Diamond en Lionel Richie in dat slot. Wie la Ross wil zien, moet hopen op mogelijke andere concertdata: alle 135.000 tickets voor Glastonbury gingen onlangs in 34 minuten de deur uit, hoewel er toen nog geen enkele act op de affiche stond. De geruchtenmolen over de rest van de line-up doet inmiddels volop de ronde: onder anderen Paul McCartney, Fleetwood Mac en, jawel, een Oasis-reünie worden genoemd als mogelijkheden.