Charles Butler toverde het elektronische hoogstandje 'Get Lucky' met zijn banjo om in een aangenaam verrassende cover. De video, die op 25 mei werd gepost, scoorde al bijna 800.000 views.

'Get Lucky' is terug te vinden op Daft Punks nieuwe langspeler 'Random Access Memories', dat al meerdere weken een enorm succes blijkt te zijn. Het album brak op 28 mei nog het record van meest gestreamde album in de Verenigde Staten, en verslaat daarmee Mumford & Sons.

Ook de single zelf blijft potten breken. Nadat het Franse elektroduo het nummer had vrijgegeven via Spotify, werd het meer gestreamd dan gelijk welk ander nummer sinds het ontstaan van de muziekdienst in 2008. (JD)

Bron: Huffington Post

Charles Butler toverde het elektronische hoogstandje 'Get Lucky' met zijn banjo om in een aangenaam verrassende cover. De video, die op 25 mei werd gepost, scoorde al bijna 800.000 views. 'Get Lucky' is terug te vinden op Daft Punks nieuwe langspeler 'Random Access Memories', dat al meerdere weken een enorm succes blijkt te zijn. Het album brak op 28 mei nog het record van meest gestreamde album in de Verenigde Staten, en verslaat daarmee Mumford & Sons. Ook de single zelf blijft potten breken. Nadat het Franse elektroduo het nummer had vrijgegeven via Spotify, werd het meer gestreamd dan gelijk welk ander nummer sinds het ontstaan van de muziekdienst in 2008. (JD) Bron: Huffington Post