Paolo Conte speelt op vrijdag 6 juli op Gent Jazz. Dat heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt. Het is de eerste keer in vier jaar dat Conte nog eens in België speelt.

De Italiaan was eerst advocaat, maar daarnaast speelde hij in jazzbands en schreef hij liedjes voor anderen. Als solo-artiest brak hij door met het nummer Max in 1987. Conte, bekend om zijn doorrookte stem, is inmiddels tachtig, maar blijft onverminderd aan de slag. In 2016 bracht hij nog het experimentele Amazing Game uit.

De festivaldag van Conte is de slotdag van Gent Jazz 2018, dat van start gaat op 29 juni. Wie kaartjes wilt, kan die vanaf vrijdag 8 december om 10 uur kopen.

Paolo Conte speelt op vrijdag 6 juli op Gent Jazz. Dat heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt. Het is de eerste keer in vier jaar dat Conte nog eens in België speelt. De Italiaan was eerst advocaat, maar daarnaast speelde hij in jazzbands en schreef hij liedjes voor anderen. Als solo-artiest brak hij door met het nummer Max in 1987. Conte, bekend om zijn doorrookte stem, is inmiddels tachtig, maar blijft onverminderd aan de slag. In 2016 bracht hij nog het experimentele Amazing Game uit.De festivaldag van Conte is de slotdag van Gent Jazz 2018, dat van start gaat op 29 juni. Wie kaartjes wilt, kan die vanaf vrijdag 8 december om 10 uur kopen.