'We hebben de voorbije weken veel gedroomd, maar intussen is het duidelijk dat we al die muzikale dromen niet voor werkelijkheid kunnen nemen. Ook AFF moet noodgedwongen de tenten een jaartje opgeborgen houden. De voorbije maanden werd er keihard gesleuteld aan het festival en ook bandgewijs zat er vuurwerk in de pijplijn, maar tegelijk staat de wereld voor AFF nu ook even stil', zo staat te lezen in een mededeling van het AFF.

'We leven momenteel vooral hard mee met iedereen, die ziekte en verlies moet verwerken en met alle fans, bands, sponsors, vrijwilligers en bedrijfjes in de muziekwereld en daarbuiten die harde noten moeten kraken. Vanzelfsprekend zenden we ook een liefhebbend hartje naar al die fenomenale zorgverleners. Tegelijk zien we als festivalorganisatie wel die regenboog opduiken achter die donkere regenwolk en bouwen we alweer vol goede moed aan de editie van 2021', aldus de organisatie.

AFF is een zomerfestival waar bezoekers talent uit binnen- en buitenland kunnen ontdekken. Vrijdag is het normaal altijd de beurt aan de dansbenen, terwijl zaterdag de gitaren weerklinken. Bezoekers kunnen met drie lege batterijen of voor drie euro ten voordele van het Absolutely Free Forest binnen. Verder kiest AFF voor duurzame oplossingen, fairtrade en lokale voeding en upcycling.

'We hebben de voorbije weken veel gedroomd, maar intussen is het duidelijk dat we al die muzikale dromen niet voor werkelijkheid kunnen nemen. Ook AFF moet noodgedwongen de tenten een jaartje opgeborgen houden. De voorbije maanden werd er keihard gesleuteld aan het festival en ook bandgewijs zat er vuurwerk in de pijplijn, maar tegelijk staat de wereld voor AFF nu ook even stil', zo staat te lezen in een mededeling van het AFF. 'We leven momenteel vooral hard mee met iedereen, die ziekte en verlies moet verwerken en met alle fans, bands, sponsors, vrijwilligers en bedrijfjes in de muziekwereld en daarbuiten die harde noten moeten kraken. Vanzelfsprekend zenden we ook een liefhebbend hartje naar al die fenomenale zorgverleners. Tegelijk zien we als festivalorganisatie wel die regenboog opduiken achter die donkere regenwolk en bouwen we alweer vol goede moed aan de editie van 2021', aldus de organisatie. AFF is een zomerfestival waar bezoekers talent uit binnen- en buitenland kunnen ontdekken. Vrijdag is het normaal altijd de beurt aan de dansbenen, terwijl zaterdag de gitaren weerklinken. Bezoekers kunnen met drie lege batterijen of voor drie euro ten voordele van het Absolutely Free Forest binnen. Verder kiest AFF voor duurzame oplossingen, fairtrade en lokale voeding en upcycling.