De zangeres kwam na enkele jaren radiostilte met haar debuutalbum 'For The Beauty of Confusion' op de proppen. Dat kon je al exclusief op onze website te beluisteren. Bij die plaat hoort ook een tour, Arnaert en band trekken eind december de baan op.

Om die concertreeks optimaal te kunnen voorbereiden, gaat ze in zee met het Kortrijkse muziekcentrum Track*. Hun Artist in Residence programma biedt muzikanten de kans om gratis gebruik te maken van hun faciliteiten, gaande van repetitieruimtes tot een heuse concertstudio. Dat allemaal in de oude Radio 2 gebouwen.

Met haar nieuwe album trekt Geike Arnaert onder andere langs de Vooruit in Gent en de Brusselse Botanique. Hieronder kun je de clip voor 'Rope Dancer' bekijken. (TS)

De zangeres kwam na enkele jaren radiostilte met haar debuutalbum 'For The Beauty of Confusion' op de proppen. Dat kon je al exclusief op onze website te beluisteren. Bij die plaat hoort ook een tour, Arnaert en band trekken eind december de baan op. Om die concertreeks optimaal te kunnen voorbereiden, gaat ze in zee met het Kortrijkse muziekcentrum Track*. Hun Artist in Residence programma biedt muzikanten de kans om gratis gebruik te maken van hun faciliteiten, gaande van repetitieruimtes tot een heuse concertstudio. Dat allemaal in de oude Radio 2 gebouwen. Met haar nieuwe album trekt Geike Arnaert onder andere langs de Vooruit in Gent en de Brusselse Botanique. Hieronder kun je de clip voor 'Rope Dancer' bekijken. (TS)