Op hun site lieten de bandleden van Modest Mouse het volgende weten: "We hebben er lang over nagedacht, maar we hebben toch besloten om onze EU/UK tour te annuleren, zodat we kunnen doorwerken aan ons nieuw album dat binnenkort zal verschijnen. Hoe dan ook appreciëren we onze fans, en beloven we dat we het volgend jaar goed zullen maken. We kijken ernaar uit om onze nieuwe muziek met de wereld te delen."

Met de bekendmaking van dit nieuws zal Modest Mouse dus niet afzakken naar Rock Werchter begin juli. Deze zomer zou de Amerikaanse alternatieve rockband onder andere ook nog performen op het Nederlands Best Kept Secret, alsook op de Duitse festivals Northside en Hurricane, het Poolse Open'er en het Britse T In The Park.?

Het legendarische Modest Mouse is bekend van nummers als 'Float On' en 'Dashboard', en maakt al muziek sinds 1993.

Update: The Van Jets vervangen Modest Mouse. (JD)

Op hun site lieten de bandleden van Modest Mouse het volgende weten: "We hebben er lang over nagedacht, maar we hebben toch besloten om onze EU/UK tour te annuleren, zodat we kunnen doorwerken aan ons nieuw album dat binnenkort zal verschijnen. Hoe dan ook appreciëren we onze fans, en beloven we dat we het volgend jaar goed zullen maken. We kijken ernaar uit om onze nieuwe muziek met de wereld te delen." Met de bekendmaking van dit nieuws zal Modest Mouse dus niet afzakken naar Rock Werchter begin juli. Deze zomer zou de Amerikaanse alternatieve rockband onder andere ook nog performen op het Nederlands Best Kept Secret, alsook op de Duitse festivals Northside en Hurricane, het Poolse Open'er en het Britse T In The Park.? Het legendarische Modest Mouse is bekend van nummers als 'Float On' en 'Dashboard', en maakt al muziek sinds 1993.Update: The Van Jets vervangen Modest Mouse. (JD)