Milieutoezicht hield vrijdag en zaterdag een grondige controle van pleinen en horecazaken maar stelde geen overschrijdingen vast. "We hebben iedereen nog eens op het hart gedrukt dat ook zo de laatste avond te houden. Vorig jaar zijn we op de laatste dag gestrand", aldus Peeters. "Ook Polé Polé verdient een dikke pluim voor de professionele werking.

Alcohol verkocht aan minderjarigen

Geen enkele seconde werd de geluidsnorm overschreden." Twee nachtwinkels en een dagwinkel moesten wel de deuren sluiten voor de rest van de feesten. "Zij kregen een proces-verbaal voor verkoop van alcohol aan minderjarigen. Deze drie zaken hadden eerder deze feesten al een waarschuwing gekregen en moeten daarom sluiten." (Belga/LP)

Milieutoezicht hield vrijdag en zaterdag een grondige controle van pleinen en horecazaken maar stelde geen overschrijdingen vast. "We hebben iedereen nog eens op het hart gedrukt dat ook zo de laatste avond te houden. Vorig jaar zijn we op de laatste dag gestrand", aldus Peeters. "Ook Polé Polé verdient een dikke pluim voor de professionele werking. Alcohol verkocht aan minderjarigenGeen enkele seconde werd de geluidsnorm overschreden." Twee nachtwinkels en een dagwinkel moesten wel de deuren sluiten voor de rest van de feesten. "Zij kregen een proces-verbaal voor verkoop van alcohol aan minderjarigen. Deze drie zaken hadden eerder deze feesten al een waarschuwing gekregen en moeten daarom sluiten." (Belga/LP)