The Gaslight Anthem was altijd al een band die zijn adoratie voor Bruce Springsteen niet onder stoelen of banken stak. Met The Horrible Crowes kiest Fallon naar eigen zeggen voor 'the dark side of the soul'. Toch kruipt het bloed uit New Jersey waar het niet gaan kan: het eerste nummer van The Horrible Crowes doet zo mogelijk nog harder denken aan 'the Boss' dan het meeste van The Gaslight Anthem. Een stijlbreuk is het in geen geval voor Brian Fallon.

Oordeel vooral zelf. Op 6 september verschijnt 'Elsie', het eerste album van The Horrible Crowes. Voor een nieuw album van The Gaslight Anthem is het wachten tot februari 2012. (MD)

The Gaslight Anthem was altijd al een band die zijn adoratie voor Bruce Springsteen niet onder stoelen of banken stak. Met The Horrible Crowes kiest Fallon naar eigen zeggen voor 'the dark side of the soul'. Toch kruipt het bloed uit New Jersey waar het niet gaan kan: het eerste nummer van The Horrible Crowes doet zo mogelijk nog harder denken aan 'the Boss' dan het meeste van The Gaslight Anthem. Een stijlbreuk is het in geen geval voor Brian Fallon. Oordeel vooral zelf. Op 6 september verschijnt 'Elsie', het eerste album van The Horrible Crowes. Voor een nieuw album van The Gaslight Anthem is het wachten tot februari 2012. (MD)