Gabriel Rios verdween drie jaar van de radar, kondigde onlangs een comeback aan op 21 oktober, en loste vanochtend het fonkelnieuwe nummer 'Gold'. Het is zijn eerste nieuwe wapenfeit in een lange reeks, want de Puertoricaanse Gentenaar gaat elke maand een andere song 'in een andere stijl' uitbrengen. Dat meldde hij onlangs in een open brief op zijn Facebook-pagina, en bevestigde hij vandaag op Studio Brussel.

Rios zonderde zich lange tijd af in een appartement in Chinatown, New York, waar hij de nodige inspiratie vond om zijn ideeën uit te werken in twaalf nummers. Zijn nieuw album 'The Marauder's Midnight' komt er binnenkort aan, net als een tournee langs het Belgische clubcircuit. In afwachting kunnen fans verder met deze ballad. (DB)

Gabriel Rios verdween drie jaar van de radar, kondigde onlangs een comeback aan op 21 oktober, en loste vanochtend het fonkelnieuwe nummer 'Gold'. Het is zijn eerste nieuwe wapenfeit in een lange reeks, want de Puertoricaanse Gentenaar gaat elke maand een andere song 'in een andere stijl' uitbrengen. Dat meldde hij onlangs in een open brief op zijn Facebook-pagina, en bevestigde hij vandaag op Studio Brussel. Rios zonderde zich lange tijd af in een appartement in Chinatown, New York, waar hij de nodige inspiratie vond om zijn ideeën uit te werken in twaalf nummers. Zijn nieuw album 'The Marauder's Midnight' komt er binnenkort aan, net als een tournee langs het Belgische clubcircuit. In afwachting kunnen fans verder met deze ballad. (DB)