Grootse plannen voor Gabriel Rios. De Gentenaar met Puertoricaanse roots brengt op 21 oktober een nieuwe single uit. Meteen zijn eerste nieuwe wapenfeit uit een lange reeks, want elke derde maandag van de maand zal hij een ander nummer uitbrengen. Dat meldt hij in een open brief op zijn Facebook-pagina.

Rios vertoefde afgelopen drie jaar in een appartement in Chinatown, New York, waar hij genoeg inspiratie vond om zijn ideeën uit te werken in twaalf songs. Binnenkort komt hij met een nieuw album, getiteld 'The Marauder's Midnight', en kondigt hij een tournee langs het Belgische clubcircuit aan.

Rios' laatste album 'The Dangerous Return', zijn derde, dateert van 2010. (DB)

Grootse plannen voor Gabriel Rios. De Gentenaar met Puertoricaanse roots brengt op 21 oktober een nieuwe single uit. Meteen zijn eerste nieuwe wapenfeit uit een lange reeks, want elke derde maandag van de maand zal hij een ander nummer uitbrengen. Dat meldt hij in een open brief op zijn Facebook-pagina.Rios vertoefde afgelopen drie jaar in een appartement in Chinatown, New York, waar hij genoeg inspiratie vond om zijn ideeën uit te werken in twaalf songs. Binnenkort komt hij met een nieuw album, getiteld 'The Marauder's Midnight', en kondigt hij een tournee langs het Belgische clubcircuit aan.Rios' laatste album 'The Dangerous Return', zijn derde, dateert van 2010. (DB)