Niet enkel Eros Ramazotti wekt met zijn lieflijke serenades het bezielde verlangen bij een mens op. Ramona Gonzalez ofte Nite Jewel dompelt je zo lang onder in haar bad van sappige funk en softpop tot je het bewustzijn verliest. Wat ons betreft de ideale toestand om haar selectie te omhelzen. Als een slappe vod absorbeer je pas de kracht van eenvoud in Alessi Brothers' Seabird, een vergeten deuntje uit een seventiescompilatie.

Haar interesse voor futuristische melodieën kweekte ze de afgelopen jaren in compagnie van Ariel Pink en de zijnen. Dat bemerk je niet enkel op haar wonderlijke tweede plaat 'One Second Of Love' maar ook in haar mix voor FACT magazine. Van het glitterende 'Someone to Love' van de Franse playboy F.R. David tot de ritmische funk van Steely Dan. En dan vergeten we nog het overige dozijn sentimentele vrouwenlokkers die je in zwijm doen vallen. Nite Jewel lanceert met deze mixtape een charmeoffensief om U tegen te zeggen.

Beluister het nummer.

Niet enkel Eros Ramazotti wekt met zijn lieflijke serenades het bezielde verlangen bij een mens op. Ramona Gonzalez ofte Nite Jewel dompelt je zo lang onder in haar bad van sappige funk en softpop tot je het bewustzijn verliest. Wat ons betreft de ideale toestand om haar selectie te omhelzen. Als een slappe vod absorbeer je pas de kracht van eenvoud in Alessi Brothers' Seabird, een vergeten deuntje uit een seventiescompilatie. Haar interesse voor futuristische melodieën kweekte ze de afgelopen jaren in compagnie van Ariel Pink en de zijnen. Dat bemerk je niet enkel op haar wonderlijke tweede plaat 'One Second Of Love' maar ook in haar mix voor FACT magazine. Van het glitterende 'Someone to Love' van de Franse playboy F.R. David tot de ritmische funk van Steely Dan. En dan vergeten we nog het overige dozijn sentimentele vrouwenlokkers die je in zwijm doen vallen. Nite Jewel lanceert met deze mixtape een charmeoffensief om U tegen te zeggen. Beluister het nummer.