Een olijkerd maakte een parodiefilmpje waarin de performance van West op hoongelach wordt onthaald door Freddie Mercury. De Queenfrontman neemt het dan maar post-mortem zelf over en zet het refrein van Bohemian Rhapsody in, tot ontsteltenis van Kanye.

Ook voor zijn optreden, toen Glastonbury West aankondigde als headliner, ging het internet al stevig tekeer. Het regende woedende tweets en memes, waaronder de intussen klassieke scheldtirade van Adolf Hitler in de filmDer Untergang. Tienduizenden mensen tekenden zelfs een petitie tegen zijn komst.

Leeshier wat wij van het optreden van Kanye West op Glastonbury vonden

Een olijkerd maakte een parodiefilmpje waarin de performance van West op hoongelach wordt onthaald door Freddie Mercury. De Queenfrontman neemt het dan maar post-mortem zelf over en zet het refrein van Bohemian Rhapsody in, tot ontsteltenis van Kanye. Ook voor zijn optreden, toen Glastonbury West aankondigde als headliner, ging het internet al stevig tekeer. Het regende woedende tweets en memes, waaronder de intussen klassieke scheldtirade van Adolf Hitler in de filmDer Untergang. Tienduizenden mensen tekenden zelfs een petitie tegen zijn komst.