Op 11 juni speelt Foo Fighters in het Sportpaleis. De Amerikaanse rockband rond Dave Grohl stelt daar zijn negende studioplaat Concrete & Gold voor. Daarop 'spatten de Foo Fighters uit de luidsprekers met de intentie uw strottenhoofd af te bijten, maar krullen ze zich evengoed als een spinnende kat op uw schoot', schreef onze recensent over het album.

Het wordt de tweede passage van Foo Fighters op een jaar tijd. In juli sloot de groep nog Rock Werchter af.

Lees hier onze recensie van Foo Fighters op Rock Werchter.

Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 27 oktober. Opvallend: Foo Fighters is ook nu al aangekondigd als een van de headliners op Pinkpop 2018.

Op 11 juni speelt Foo Fighters in het Sportpaleis. De Amerikaanse rockband rond Dave Grohl stelt daar zijn negende studioplaat Concrete & Gold voor. Daarop 'spatten de Foo Fighters uit de luidsprekers met de intentie uw strottenhoofd af te bijten, maar krullen ze zich evengoed als een spinnende kat op uw schoot', schreef onze recensent over het album.Het wordt de tweede passage van Foo Fighters op een jaar tijd. In juli sloot de groep nog Rock Werchter af.Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 27 oktober. Opvallend: Foo Fighters is ook nu al aangekondigd als een van de headliners op Pinkpop 2018.