Zo bevestigde Nate Mendel, bassist bij de Foo Fighters, gisteren op de jongerenzender Studio Brussel dat de grootste band van het moment deze zomer zijn opwachting zal maken op Pukkelpop. De Foos zijn al een tijd lang niet meer uit de media weg te slaan. Het nieuwe album 'Wasting Light', dat op twaalf april uitkomt, wordt overal gehypet, en ook de documentaire 'Foo Fighters: back and forth' kent in de States en in Europa veel succes.

Ook Mark Ronson kondigde zijn komst naar Kiewit aan. Dat deed hij op de Nederlandse radiozender 3FM. De Britse producer en plaatjesdraaier is een bekende coverartiest en werd in 2008 genomineerd voor drie Brit Awards.

Laurens DeBlock

Zo bevestigde Nate Mendel, bassist bij de Foo Fighters, gisteren op de jongerenzender Studio Brussel dat de grootste band van het moment deze zomer zijn opwachting zal maken op Pukkelpop. De Foos zijn al een tijd lang niet meer uit de media weg te slaan. Het nieuwe album 'Wasting Light', dat op twaalf april uitkomt, wordt overal gehypet, en ook de documentaire 'Foo Fighters: back and forth' kent in de States en in Europa veel succes.Ook Mark Ronson kondigde zijn komst naar Kiewit aan. Dat deed hij op de Nederlandse radiozender 3FM. De Britse producer en plaatjesdraaier is een bekende coverartiest en werd in 2008 genomineerd voor drie Brit Awards.Laurens DeBlock