Flip Kowlier ***

Otoradio

Reggae

Petrol

Was het 's mans zoektocht naar de grondstof van 'ol die pétards da me smoor'n tot ip 't ende' of was het gewoon de simpele vaststelling dat hij van alle Vlaamse festivals alleen Reggae Geel nog niet op zijn palmares had staan? Geen idee wie of wat de gedachten van Flip Kowlier precies richting Jamaica heeft gestuurd, maar een gunstige speling van het lot was het zéker.

Otoradio is tot aan het gaatje gevuld met lazy beats en crazy riddims en die blijken zowaar uitstekend te accorderen met de lijzige voordracht van Kowliers contemplatieve teksten. Tevens geschikt bij al uw tuinfeesten en barbecues? Mo ba ja.

Was het 's mans zoektocht naar de grondstof van 'ol die pétards da me smoor'n tot ip 't ende' of was het gewoon de simpele vaststelling dat hij van alle Vlaamse festivals alleen Reggae Geel nog niet op zijn palmares had staan? Geen idee wie of wat de gedachten van Flip Kowlier precies richting Jamaica heeft gestuurd, maar een gunstige speling van het lot was het zéker. Otoradio is tot aan het gaatje gevuld met lazy beats en crazy riddims en die blijken zowaar uitstekend te accorderen met de lijzige voordracht van Kowliers contemplatieve teksten. Tevens geschikt bij al uw tuinfeesten en barbecues? Mo ba ja.