De band is samen met Miley Cyrus in de studio gedoken.

Wayne Coyne, frontman van de Amerikaanse band, heeft een foto gedeeld op Instagram samen met Miley Cyrus waarop de groep bevestigd dat ze samen met de popster muziek aan het opnemen zijn.

Het is niet de eerste keer dat de band samenwerkt met Miley Cyrus. Zo stonden ze al samen met de zangeres op het podium tijdens een optreden in Los Angeles. Toen brachten ze samen het nummer 'Yoshimi Battles The Pink Robots Part 1'. Dat schrijft NME.

Momenteel is Miley Cyrus op tournee met haar 'Bangerz Tour'. Wat er precies uit de bus zal komen met de Flaming Lips is nog niet bekend. (LVR)

De band is samen met Miley Cyrus in de studio gedoken. Wayne Coyne, frontman van de Amerikaanse band, heeft een foto gedeeld op Instagram samen met Miley Cyrus waarop de groep bevestigd dat ze samen met de popster muziek aan het opnemen zijn. Het is niet de eerste keer dat de band samenwerkt met Miley Cyrus. Zo stonden ze al samen met de zangeres op het podium tijdens een optreden in Los Angeles. Toen brachten ze samen het nummer 'Yoshimi Battles The Pink Robots Part 1'. Dat schrijft NME. Momenteel is Miley Cyrus op tournee met haar 'Bangerz Tour'. Wat er precies uit de bus zal komen met de Flaming Lips is nog niet bekend. (LVR)