'Little Black Spiders' is gebaseerd op waargebeurde feiten over tienermeisjes die in het geheim hun bevalling afwachten. De film komt op 19 september in de zalen. Patrice Toye draaide al eerder de films "Rosie" en "(N)iemand" en doet in "Little Black Spiders" een beroep op acteurs Line Pillet, Charlotte De Bruyne, Wim Helsen, Ineke Nijssen en Sam Louwyck.

Filmfestival Oostende vindt plaats van 7 tot 15 september en legt al enkele jaren succesvol het accent op talent van eigen bodem. Het festival noteerde vorig jaar 25.000 bezoekers.

Tijdens het filmfestival worden voor de derde keer ook de Vlaamse filmprijzen uitgereikt in het Kursaal. De organisatoren doen voor de nominatie en toekenning een beroep op een jury met onder meer centrale gaste Barbara Sarafian, Bart De Pauw, acteur Johan Heldenbergh, regisseurs Hans Herbots, actrice Chris Lomme, muzikant Tim Van Hamel en tv-persoonlijkheid Frieda Van Wijck. (Belga/DB)

'Little Black Spiders' is gebaseerd op waargebeurde feiten over tienermeisjes die in het geheim hun bevalling afwachten. De film komt op 19 september in de zalen. Patrice Toye draaide al eerder de films "Rosie" en "(N)iemand" en doet in "Little Black Spiders" een beroep op acteurs Line Pillet, Charlotte De Bruyne, Wim Helsen, Ineke Nijssen en Sam Louwyck. Filmfestival Oostende vindt plaats van 7 tot 15 september en legt al enkele jaren succesvol het accent op talent van eigen bodem. Het festival noteerde vorig jaar 25.000 bezoekers. Tijdens het filmfestival worden voor de derde keer ook de Vlaamse filmprijzen uitgereikt in het Kursaal. De organisatoren doen voor de nominatie en toekenning een beroep op een jury met onder meer centrale gaste Barbara Sarafian, Bart De Pauw, acteur Johan Heldenbergh, regisseurs Hans Herbots, actrice Chris Lomme, muzikant Tim Van Hamel en tv-persoonlijkheid Frieda Van Wijck. (Belga/DB)