De mysterieuze, lugubere maar ronduit fenomenale prent hierboven is de coverhoes van de nieuwste single van Fever Ray - het alter ego van Karin Dreijer Andersson, één helft van het electroduo The Knife. Het gaat om een cover van het nummer 'Mercy Street' van de Britse zanger en muzikant Peter Gabriel. Fever Ray speelde het nummer meermaals live maar vanaf vandaag is de single ook te koop in de winkel.

Bekijk hier alvast een fanfragment van Fever Ray's - uiteraard eigenzinnige - versie van 'Mercy Street' live op Coachella 2010:

Andreas Ilegems

De mysterieuze, lugubere maar ronduit fenomenale prent hierboven is de coverhoes van de nieuwste single van Fever Ray - het alter ego van Karin Dreijer Andersson, één helft van het electroduo The Knife. Het gaat om een cover van het nummer 'Mercy Street' van de Britse zanger en muzikant Peter Gabriel. Fever Ray speelde het nummer meermaals live maar vanaf vandaag is de single ook te koop in de winkel. Bekijk hier alvast een fanfragment van Fever Ray's - uiteraard eigenzinnige - versie van 'Mercy Street' live op Coachella 2010: Andreas Ilegems