Na een volledig Belgische line-up in 2011, kiest Ostend Beach dit jaar ook voor internationale namen. Headliner Felix Da Housecat mag het festival op de Mainstage afsluiten.

De tweede stage is net zoals de vorige edities een gigantische indoortent op het strand van Oostende. Deze grote shelter wordt opnieuw het middelpunt van de Urban, Dubstep en Drum 'n' Bass scene. De tweede grote headliner is het Engelse Sigma dat vergezeld zal worden door hun vaste MC Darisson.

Het festival krijgt er dit jaar ook een derde stage bij dat Krush Club zal hosten. Internationale namen voor dit podium volgen later.

Vorig jaar lokte het dancefestival nog 5.000 feestvierders naar Oostende. De derde editie vindt dit jaar plaats op 7 juli, twee weken later dan de vorige edities.

Early Bird tickets zijn van 16 maart tot 15 april te koop voor 18 euro op de website van het festival. Een presale kaartje kost 25 euro en is beschikbaar vanaf 16 april.

Voor VIP-tickets betaal je 49 euro en geven de toegang tot het VIP-strand met een overdekte bar, zwembad, jacuzzi's en lounge corners.

Op 16 april wordt een tweede reeks van tien dj's aangekondigd en op 7 mei volgt de volledige line-up van het festival (met meer dan 30 dj's).

Voorlopige line-up:

FELIX DA HOUSECAT

SIGMA feat MC DARRISON

DIMARO

TLP aka TROUBLEMAN

NEON

NGA SOUND

MAXIM LANY

YAMO

VICELORD

DYNKY TOYS

Na een volledig Belgische line-up in 2011, kiest Ostend Beach dit jaar ook voor internationale namen. Headliner Felix Da Housecat mag het festival op de Mainstage afsluiten. De tweede stage is net zoals de vorige edities een gigantische indoortent op het strand van Oostende. Deze grote shelter wordt opnieuw het middelpunt van de Urban, Dubstep en Drum 'n' Bass scene. De tweede grote headliner is het Engelse Sigma dat vergezeld zal worden door hun vaste MC Darisson. Het festival krijgt er dit jaar ook een derde stage bij dat Krush Club zal hosten. Internationale namen voor dit podium volgen later. Vorig jaar lokte het dancefestival nog 5.000 feestvierders naar Oostende. De derde editie vindt dit jaar plaats op 7 juli, twee weken later dan de vorige edities. Early Bird tickets zijn van 16 maart tot 15 april te koop voor 18 euro op de website van het festival. Een presale kaartje kost 25 euro en is beschikbaar vanaf 16 april. Voor VIP-tickets betaal je 49 euro en geven de toegang tot het VIP-strand met een overdekte bar, zwembad, jacuzzi's en lounge corners. Op 16 april wordt een tweede reeks van tien dj's aangekondigd en op 7 mei volgt de volledige line-up van het festival (met meer dan 30 dj's). Voorlopige line-up: FELIX DA HOUSECAT SIGMA feat MC DARRISON DIMARO TLP aka TROUBLEMAN NEON NGA SOUND MAXIM LANY YAMO VICELORD DYNKY TOYS