Naar aanleiding van de digitale release van 'Feistodon', een samenwerking tussen Feist en Mastodon, gaf Vice Cooler een interactieve videoclip van de single 'A Commotion' vrij. Terwijl een agressieve Feist op het scherm de boel kort en klein slaat, kunt u als luisteraar uw eigen unieke versie van het nummer samenstellen. Van honingzoet naar heavy metal en terug.


Eerder dit jaar sloegen de Canadese singer-songwriter en de leden van de metalband Mastodon de handen in elkaar om samen een splitsingle uit te brengen. Feist coverde 'Black Tongue' van Mastodons album 'The Hunter' en Mastodon bracht een eigen versie van 'A Commotion', een nummer van Feists plaat 'Metals' uit.


De originele versie op vinyl werd 21 april uitgegeven ter ere van Record Store Day. (AVL)

Naar aanleiding van de digitale release van 'Feistodon', een samenwerking tussen Feist en Mastodon, gaf Vice Cooler een interactieve videoclip van de single 'A Commotion' vrij. Terwijl een agressieve Feist op het scherm de boel kort en klein slaat, kunt u als luisteraar uw eigen unieke versie van het nummer samenstellen. Van honingzoet naar heavy metal en terug. Eerder dit jaar sloegen de Canadese singer-songwriter en de leden van de metalband Mastodon de handen in elkaar om samen een splitsingle uit te brengen. Feist coverde 'Black Tongue' van Mastodons album 'The Hunter' en Mastodon bracht een eigen versie van 'A Commotion', een nummer van Feists plaat 'Metals' uit. De originele versie op vinyl werd 21 april uitgegeven ter ere van Record Store Day. (AVL)