Feist en de metalgiganten ontmoetten elkaar tijdens het BBC-programma Later ... With Jools Holland waar ze het idee bespraken om een nummer van elkaar te coveren. De artieste en de band bleken elkaars muziek zeer te pruimen vinden en besloten dan maar om eens samen te werken. De twee covers zullen normaal gezien uitkomen op Record Store Day 2012, een dag waarop alle platenzaken ter wereld in de bloemetjes worden gezet.

Mastodon is misschien van plan om uit het meest recente album van Feist, toepasselijk Metals getiteld, het nummer Bad In Each Other te coveren. Feist zou dan op haar beurt een nieuwe versie opnemen van Oblivion. Die song het zopas uitgekomen metalalbum The Hunter. Benieuwd of ze nadien nog een echte samenwerking zien zitten. (TG)

Feist en de metalgiganten ontmoetten elkaar tijdens het BBC-programma Later ... With Jools Holland waar ze het idee bespraken om een nummer van elkaar te coveren. De artieste en de band bleken elkaars muziek zeer te pruimen vinden en besloten dan maar om eens samen te werken. De twee covers zullen normaal gezien uitkomen op Record Store Day 2012, een dag waarop alle platenzaken ter wereld in de bloemetjes worden gezet. Mastodon is misschien van plan om uit het meest recente album van Feist, toepasselijk Metals getiteld, het nummer Bad In Each Other te coveren. Feist zou dan op haar beurt een nieuwe versie opnemen van Oblivion. Die song het zopas uitgekomen metalalbum The Hunter. Benieuwd of ze nadien nog een echte samenwerking zien zitten. (TG)