Wie Father John Misty een beetje kent, weet dat de bard zelden verlegen zit om een grapje; Tijdens zijn concert in de Antwerpse Roma afgelopen donderdag pakte hij uit met een 'cover' van Clocks van Coldplay. Nu ja, cover: de band zette het nummer in, de zanger kwam niet verder dan een wel heel vrije interpretatie van de eerste strofe. 'Dit wordt vanaf nu mijn muziekje om het podium af te gaan', grapte hij;

Verschillende concertbezoekers plaatsten ook een filmpje van de persiflage op de sociale media, waar het moment werd opgepikt door verschillende wereldwijd gerenommeerde muzieksites als Pitchfork en NME.

Herlees onze recensie van Father John Misty in De Roma.

Wie Father John Misty een beetje kent, weet dat de bard zelden verlegen zit om een grapje; Tijdens zijn concert in de Antwerpse Roma afgelopen donderdag pakte hij uit met een 'cover' van Clocks van Coldplay. Nu ja, cover: de band zette het nummer in, de zanger kwam niet verder dan een wel heel vrije interpretatie van de eerste strofe. 'Dit wordt vanaf nu mijn muziekje om het podium af te gaan', grapte hij; Verschillende concertbezoekers plaatsten ook een filmpje van de persiflage op de sociale media, waar het moment werd opgepikt door verschillende wereldwijd gerenommeerde muzieksites als Pitchfork en NME.