De afscheidstour van het dj-collectief, die hen straks ook naar Tomorrowland brengt, verloopt niet meteen vlekkeloos. Vorige week in Dublin stak een man vier mensen neer tijdens het optreden van SHM en werden nog eens vijf anderen gewond tijdens een vechtpartij met gebroken flesjes en messen. Bovendien overleed na het optreden een 20-jarige man aan een drugsoverdosis. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor de steekpartij in de Milton Keynes Bowl zoekt de Engelse politie een jonge twintiger die twee 23-jarigen en een 24-jarige neerstak. Eén van de slachtoffers is er volgens de Thames Valley Police slecht aan toe; hij heeft een doorboorde long. (RDM)

De afscheidstour van het dj-collectief, die hen straks ook naar Tomorrowland brengt, verloopt niet meteen vlekkeloos. Vorige week in Dublin stak een man vier mensen neer tijdens het optreden van SHM en werden nog eens vijf anderen gewond tijdens een vechtpartij met gebroken flesjes en messen. Bovendien overleed na het optreden een 20-jarige man aan een drugsoverdosis. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Voor de steekpartij in de Milton Keynes Bowl zoekt de Engelse politie een jonge twintiger die twee 23-jarigen en een 24-jarige neerstak. Eén van de slachtoffers is er volgens de Thames Valley Police slecht aan toe; hij heeft een doorboorde long. (RDM)