De knalgele gitaar, in de jaren 80 en 90 uitgebreid betokkeld door Prince/Tafkap/Prince, is nu het eigendom van Jim Irsay, de eigenaar van het American football-team Indiana Colts. Die kan het hebbeding in zijn trofeeënkast naast muziekinstrumenten van, onder andere, Jerry Garcia, John Lennon, Ringo Starr en Bob Dylan zetten. Irsay betaalde 137.000 dollar (123.000 euro) voor Yellow Cloud.

Een lok blond haar van David Bowie veranderde op de veiling van Heritage Auctions voor 18.750 dollar van eigenaar. Volgens het veilinghuis was de haarlok eigendom van een oud-medewerkster van het wassenbeeldmuseum Madame Tussauds. Zij moest in 1983 een wassen beeld van de Thin White Duke maken en hield de haarlok als souvenir. (Belga)

De knalgele gitaar, in de jaren 80 en 90 uitgebreid betokkeld door Prince/Tafkap/Prince, is nu het eigendom van Jim Irsay, de eigenaar van het American football-team Indiana Colts. Die kan het hebbeding in zijn trofeeënkast naast muziekinstrumenten van, onder andere, Jerry Garcia, John Lennon, Ringo Starr en Bob Dylan zetten. Irsay betaalde 137.000 dollar (123.000 euro) voor Yellow Cloud.Een lok blond haar van David Bowie veranderde op de veiling van Heritage Auctions voor 18.750 dollar van eigenaar. Volgens het veilinghuis was de haarlok eigendom van een oud-medewerkster van het wassenbeeldmuseum Madame Tussauds. Zij moest in 1983 een wassen beeld van de Thin White Duke maken en hield de haarlok als souvenir. (Belga)