Het gaat de Belgische Selah Sue voor de wind. Deze zomer schuimde ze zowat elk festival af. Haar nieuwe plaat ging maar liefst 60.000 keer over de toonbank en het gepland concert voor 31 oktober in het Brusselse Vorst Nationaal was in een mum van tijd uitverkocht. Om de net iets te trage fans te troosten, verhoogt Vorst Nationaal de capaciteit van 4100 naar 5600 plaatsen.

Om de intimiteit van het concert en het rechtstreeks contact met het publiek niet in het gedrang te brengen blijven de balkons gesloten. De tickets zullen opnieuw in no time de deur uitvliegen, dus haasten is de boodschap! Tickets kosten 27 euro zonder verzendkosten. (JH)

Wie het nummer This World hieronder live wil horen, kan reserveren via deze link.

Het gaat de Belgische Selah Sue voor de wind. Deze zomer schuimde ze zowat elk festival af. Haar nieuwe plaat ging maar liefst 60.000 keer over de toonbank en het gepland concert voor 31 oktober in het Brusselse Vorst Nationaal was in een mum van tijd uitverkocht. Om de net iets te trage fans te troosten, verhoogt Vorst Nationaal de capaciteit van 4100 naar 5600 plaatsen. Om de intimiteit van het concert en het rechtstreeks contact met het publiek niet in het gedrang te brengen blijven de balkons gesloten. De tickets zullen opnieuw in no time de deur uitvliegen, dus haasten is de boodschap! Tickets kosten 27 euro zonder verzendkosten. (JH) Wie het nummer This World hieronder live wil horen, kan reserveren via deze link.