Hoewel er de voorbije jaren voortdurend geruchten de ronde deden over de eightiesband, drukte Morrissey die beweringen de kop in. 'Ik heb een volledig gebrek aan interesse als het gaat om The Smiths', vertelde Morrissey tijdens de chatsessie. Er komt dus geen reünie met Johnny Marr als het van de zanger afhangt.

Daarnaast vertelde hij ook over zijn plannen voor een roman, zijn nieuwe album, dierenrechten en zijn invloed op de popcultuur. Maar het waren vooral zijn uitspraken over dierenrechten die stof deden opwaaien. 'Ik zie geen verschil tussen het eten van vlees en pedofilie. Het is allebei verkrachting, geweldpleging en moord.' Hij vergeleek bovendien slachthuizen met de werkwijze in Auschwitz. (AB)

Hoewel er de voorbije jaren voortdurend geruchten de ronde deden over de eightiesband, drukte Morrissey die beweringen de kop in. 'Ik heb een volledig gebrek aan interesse als het gaat om The Smiths', vertelde Morrissey tijdens de chatsessie. Er komt dus geen reünie met Johnny Marr als het van de zanger afhangt.Daarnaast vertelde hij ook over zijn plannen voor een roman, zijn nieuwe album, dierenrechten en zijn invloed op de popcultuur. Maar het waren vooral zijn uitspraken over dierenrechten die stof deden opwaaien. 'Ik zie geen verschil tussen het eten van vlees en pedofilie. Het is allebei verkrachting, geweldpleging en moord.' Hij vergeleek bovendien slachthuizen met de werkwijze in Auschwitz. (AB)