'Alive' is een synth-en basgedreven single die doet denken aan debuutplaat 'Walking On A Dream' uit 2009. Daarop verscheen titeltrack 'Walking On A Dream', alsook 'We Are The People' en 'Standing On The Shore', allemaal succesnummers van de Australiërs.

De jaren daarna bleef het stil rond Luke Steele en Nick Littlemore, de mannen die de groep in 2008 hebben opgericht. Op 11 maart werd uiteindelijk een trailer onthuld die 'Ice On The Dune' aankondigde. Daarin werd ook bekendgemaakt dat die er in juni zou komen.

'Alive' werd gelanceerd op het Australische radiostation Triple J, en kreeg tot nu toe gemengde kritieken.

Beluister 'Alive' hieronder:

(JD)

'Alive' is een synth-en basgedreven single die doet denken aan debuutplaat 'Walking On A Dream' uit 2009. Daarop verscheen titeltrack 'Walking On A Dream', alsook 'We Are The People' en 'Standing On The Shore', allemaal succesnummers van de Australiërs. De jaren daarna bleef het stil rond Luke Steele en Nick Littlemore, de mannen die de groep in 2008 hebben opgericht. Op 11 maart werd uiteindelijk een trailer onthuld die 'Ice On The Dune' aankondigde. Daarin werd ook bekendgemaakt dat die er in juni zou komen. 'Alive' werd gelanceerd op het Australische radiostation Triple J, en kreeg tot nu toe gemengde kritieken. Beluister 'Alive' hieronder:(JD)