De Amerikaanse rapper heeft zijn clip voor 'Rap God' op de wereld losgelaten. Het is de video van het controversiële nummer uit zijn nieuwe plaat 'The Marshall Mathers LP 2'.

De nieuwe clip werd geregisseerd door Rich Lee, die eerder al met Eminem samenwerkte. Zo creëerde Lee ook de clips van 'Not Afraid' en 'Lighters'. In de nieuwe video haalt Eminem zijn beste acteertalent boven en speelt hij het rolletje van tv-personage Max Headroom uit de jaren 80.

'Rap God' is al de derde single die Eminem uitbrengt uit zijn nieuwe plaat. Op nog recenter werk zullen we niet lang moeten wachten. Zo stond Eminem op de set samen met Rihanna, die een foto van het event deelde op haar Facebookpagina, voor de opnames van 'The Monster'. Maar op de release van deze clip is het nog even wachten.

Bekijk hier alvast de clip van 'Rap God':

(LVR)

De Amerikaanse rapper heeft zijn clip voor 'Rap God' op de wereld losgelaten. Het is de video van het controversiële nummer uit zijn nieuwe plaat 'The Marshall Mathers LP 2'. De nieuwe clip werd geregisseerd door Rich Lee, die eerder al met Eminem samenwerkte. Zo creëerde Lee ook de clips van 'Not Afraid' en 'Lighters'. In de nieuwe video haalt Eminem zijn beste acteertalent boven en speelt hij het rolletje van tv-personage Max Headroom uit de jaren 80. 'Rap God' is al de derde single die Eminem uitbrengt uit zijn nieuwe plaat. Op nog recenter werk zullen we niet lang moeten wachten. Zo stond Eminem op de set samen met Rihanna, die een foto van het event deelde op haar Facebookpagina, voor de opnames van 'The Monster'. Maar op de release van deze clip is het nog even wachten. Bekijk hier alvast de clip van 'Rap God':(LVR)