Vanaf 5 november ligt 'Marshall Mathers LP 2', de nieuwe van Eminem, in de winkelrekken. 'Bezerk', de eerste single, heeft nogal wat referenties uit de oude hiphopdoos, zoals de drumbeats en de sample van 'Fight For Your Right To Party'. Khloe Kardashian vindt hij alvast een lelijke verschijning. Dat blijkt uit zijn raps, op het moment dat hij naast haar wakker wordt.

Het laatste album van de blanke rapper was 'Hell: The Sequel' uit 2011. Dat bracht hij uit in de gedaante van Bad Meets Evil, een samenwerkingsproject met partner in crime Royce da 5'9".

Passage op Leeds Festival

Eminem stond zondag op het Leeds Festival, waar hij twee speciale gasten op het hoofdpodium uitnodigde. Hij begon 15 minuten later dan gepland aan zijn optreden. Met een doek dat naar beneden viel op het podium werden de verschillende muzikanten zichtbaar. De show werd afgetrapt met 'Survival', een van zijn meest recente hits. Daarna volgde nummers als '3am', 'Business' en 'Kill You'.

Voor het nummer 'Fast Lane' vroeg hij Royce da 5'9" mee op het podium. Ook de Britse zangeres Dido maakte haar opwachting op het podium. Ze bracht samen met Eminem de klassieker 'Stan'. Op het einde van het nummer gaven ze elkaar een dikke knuffel. Het concert werd afgerond met het nummer 'Lose Yourself'. (LVR & QSS)

Vanaf 5 november ligt 'Marshall Mathers LP 2', de nieuwe van Eminem, in de winkelrekken. 'Bezerk', de eerste single, heeft nogal wat referenties uit de oude hiphopdoos, zoals de drumbeats en de sample van 'Fight For Your Right To Party'. Khloe Kardashian vindt hij alvast een lelijke verschijning. Dat blijkt uit zijn raps, op het moment dat hij naast haar wakker wordt. Het laatste album van de blanke rapper was 'Hell: The Sequel' uit 2011. Dat bracht hij uit in de gedaante van Bad Meets Evil, een samenwerkingsproject met partner in crime Royce da 5'9". Passage op Leeds Festival Eminem stond zondag op het Leeds Festival, waar hij twee speciale gasten op het hoofdpodium uitnodigde. Hij begon 15 minuten later dan gepland aan zijn optreden. Met een doek dat naar beneden viel op het podium werden de verschillende muzikanten zichtbaar. De show werd afgetrapt met 'Survival', een van zijn meest recente hits. Daarna volgde nummers als '3am', 'Business' en 'Kill You'. Voor het nummer 'Fast Lane' vroeg hij Royce da 5'9" mee op het podium. Ook de Britse zangeres Dido maakte haar opwachting op het podium. Ze bracht samen met Eminem de klassieker 'Stan'. Op het einde van het nummer gaven ze elkaar een dikke knuffel. Het concert werd afgerond met het nummer 'Lose Yourself'. (LVR & QSS)